Hyr maskiner istället för att köpa dem

Det är smidigare att hyra maskiner och fordon vid större byggen än att köpa dem. Hos Zeppelin kan du hyra alla typer av moderna maskiner du behöver. Vidare sparar du pengar och slipper oroa dig för dyra underhållskostnader.

Vid större byggen har det blivit populärt att hyra maskiner från exklusiva återförsäljare som Zeppelin. Zeppelin hittar du på https://zeppelin-cat.se/ och är ett bra exempel på varför det är smidigare att hyra än att köpa maskiner. Du får möjlighet att hyra precis de maskiner du behöver för bygget från det välrenommerade varumärket Cat (Caterpillar). Cat är en känd amerikansk tillverkare av kraftfulla och energieffektiva maskiner som du kan lita på i alla lägen. Du kan med gott samvete använda Cat-maskiner eftersom de uppfyller de senaste reglerna och utsläppskraven. Några exempel på maskiner som du hyra via Zeppelin Rental är:

  • Asfaltmaskiner
  • Dumper
  • Grävmaskiner
  • Hjullastare
  • Jordkompaktor
  • Schaktare

Det är mycket smidigt och kostnadseffektivt att hyra från Zeppelin. Du väljer den maskin du vill hyra och begär en offert genom att fylla i ett formulär med namn och kontaktuppgifter. Med tanke på hur enkelt det är att hyra, så är det smartare att göra arbetet själv än att hyra en firma för bygget. Om du hyr en firma vet du till exempel inte vilka maskiner som används och om de uppfyller de senaste utsläppsminskningarna.

Du sparar pengar

Att köpa en maskin för större byggen är ingen billig affär. I själva verket är det extremt dyrt och kan påverka din budget mycket. Dessutom är det onödigt att spendera pengar på en maskin som du kanske bara kommer att använda ett fåtal gånger. Till exempel kan en stor grävmaskin kosta över en miljon kronor och då är detta bara inköpskostnaden. Räkna med ytterligare kostnader för underhåll och reparationer. Du kommer att kunna fördela dina ekonomiska resurser avsevärt bättre om du hyr maskiner för de specifika arbeten som behöver utföras.

Du får lägre underhållskostnader

När du äger maskiner och fordon måste du ta hänsyn till att det medför betydande kostnader för underhåll. Annars är risken att de inte är säkra eller fungerar på en optimal nivå. Det är mycket smidigare att hyra maskiner eftersom det låter dig fokusera på själva bygget och eventuellt underhåll är mer hanterbart.