Låt proffsen ta hand om din nya parkering

Ska du bygga en ny parkering till exempel till ett bostadshus eller i anslutning till ditt företag? I så fall är det en fördel att låta ett professionellt parkeringsbolag ta hand om allt inklusive målning av linjer. Det är viktigt att parkeringarna är tydligt utmärkta och att det inte finns rum för några missförstånd.

Oavsett vilken typ av parkering det handlar om är det viktigt med tydliga linjer så folk ser vart de ska parkera. Hos https://www.sveapservice.se/ får du högklassig service gällande allt från linjer till övervakning. Det kommer löna sig att lägga ner tid på att skapa en proffsig parkering från början.

Därför är det viktigt med tydliga linjer

När du anlitar ett professionellt företag vet du att linjerna blir väl synliga oavsett underlag. Alla måste enkelt kunna se vart de ska parkera och vart alla rutor börjar och slutar. Utan tydlighet är det stor risk att folk felparkerar och att det uppstår förvirring. Det måste även framgå tydligt om en parkering är avsedd för handikappade. Om de parkerande inte följer reglerna för en eventuell parkering ska de även bötfällas.

“Det är alltså INTE tillåtet att stanna på en parkeringsplats för rörelsehindrad och sitta kvar i bilen som många faktiskt gör” skriver Arbetarbladet på sin hemsida.

Genom att anlita ett professionellt företag försäkrar du dig också om att linjerna blir raka och inom de korrekta måtten. Du vill inte riskera att behöva göra om parkeringsplatsen i efterhand för att rutorna inte stämmer med lagarna.